Pagini

sâmbătă, 24 august 2013

Sweet child of mine.





Hei! iti mai atuci aminte cand eram copii? Eram spirite libere si pure, nimic nu era imposibil atunci pentru noi.
Cum asteptam o noua zi de scoala pentru ca stiam ca tu vei fi acolo cu mine, A. Noi mereu puneam ceva la cale, mereu gasem ceva de care sa radem sau doar sa vorbim.  Mereu gaseam o scuza ca sa nu facem ora de sport.Iarna cantam colinde pe strada cand veneam de la scoala, fugeam si ne ascundem ca sa nu luam frecus. Cum ''viata cu mandarine era mai buna:)'' cu tine A.
Nu voi uita niciodata aceea vreme in care eram doar noi si nimic nu mai conta.Imi e dor de copilul dulce din mine, care se entuziasma tot timpul,care dormea la ore, care facea desene ciudate peste tot, care se uita cum ninge afara.Acel copil care iubea jeleurile pe care le cumpara de la magazinul  de la colt imreuna cu tine A.
Pe atunci visam mai tot timpul, eu si M  noi eram doua visatoare.Sunt vise si vise. Cel de atunci, pe cel de acum ,trebuie sa-l visez cu ochii deschisi.
Va multumesc pentru ca existati si pentru ca sunteti voi. <3
-Carpe Diem-




Un comentariu:

  1. :3 Stii.. si mie imi lipseste "eu" . Cu toate ca acum avem 16 ani, tu 17 o sa ne indreptam spre o lume noua, unde face parte dragostea, ura, munca, stresul, cel mai rau bacul. Dar .. sunt sigura ca si astea vor fii momente frumoase :3

    RăspundețiȘtergere